ДУМКИ

Міла Нітіч : Сьогодні український шоу-бізнес є еталоном для російських артистів

28-12-2020 10:12

0

Міла Нітіч

Співачка

Думкою про український шоу-бізнес і про те, що значить «модна музика», з виданням «Коментарі» поділилася співачка Міла Нітіч, яка взяла участь в проекті «Місце зустрічі. Новий рік »(глядачі побачать його 31 грудня в 21:30 на телеканалі «Інтер»)

"Мені говорили, що я не можу співати модну музику, мовляв, це не моє. Мені взагалі багато чого розповідали і намагалися натягнути на мене костюм "не за розміром". Довгий час я погоджувалася з цим, є і моя частка відповідальності. Але були випадки, коли я доводила, що можу співати і модну і сучасну музику. Зараз модно те, що чесно. Людям подобається, коли говориш те, що думаєш, коли ти співаєш те, що відчуваєш. Так ти потрапляєш до тями людей.

Не люблю слово мода. Мода швидко проходить. Стиль залишається. Для мене важливо в якийсь момент стати іконою стилю. Але це звання потрібно заслужити. А ось модною я ніколи не хотіла бути. І ніколи до цього не прагнула. І зараз не прагну. Просто шукаю те, що ближче мені. Тільки коли ти сам в себе віриш і тобі подобається те, що ти робиш, через цю призму тебе сприймають люди.

Якщо говорить про те, як змінювався за останні роки український шоу-бізнес - то він істотно виріс. Раніше в Україні було багато естрадної музики і поодинокі колективи, що співають поп-рок, наприклад. Не було різноманітності стилів. Зараз в нас постійно творять щось незвичайне і це круто. З'явилися такі артисти як Монатік, "Время и Стекло", які відкрили нові можливості для слухача.

В Украхні зараз роблять музику набагато модніше, ніж в Росії. Сьогодні український шоу-бізнес є еталоном для російських артистів, у яких фактично одна естрада. У музиці ми зараз стали ближче до Заходу.

В Україні багато виконавців, які роблять якісну музику. Але нас не можна порівнювати зі світовим шоу-бізнесом - там зовсім інші масштаби і інший підхід до всього - ведення артиста, створення концепції, стратегії. Там дуже серйозний підхід, в індустрію вливаються мільярди. Це неможливо порівнювати. Поки що".



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!