ДУМКИ

Юрій Горбунов : Ми починаємо цінувати те, що раніше для нас було нормою

30-12-2020 11:12

1

Юрій Горбунов

телеведучий 1+1 (Голос країни, Танці з зірками), актор, креативний продюсер

Ведучий на каналі 1 + 1 ( «Голос країни», Танці з зірками), продюсер, актор Юрій Горбунов поділився з виданням «Коментарі» думкою, наскільки важливий в Новий рік телевізор, а також розповів, як має намір відзначити свято в цьому році

"Для мене Новий рік - це завжди була робота. Але без телевізора і каналу 1 + 1 важко уявити Новий рік. Звичайно, можна перед собою поставити комп'ютер або через телевізор заходити на якісь платформи і дивитися будь-які новорічні свята - будь-якої країни і будь-якого континенту. Але, напевно, якийсь мовник для людей повинен бути, який підтримує новорічний настрій.

Для мене завжди важлива новорічна компанія, а не телевізор. Але без нього було б складно і дуже дивно святкувати. Необов'язково дивитися його всю ніч, він може просто грати на задньому тлі.

Найяскравіші святкування Нового року, як правило, пов'язані у мене з роботою. Домашні свята - вони завжди сімейні і спокійні. А на роботі - це вже по-різному, особливо якщо це робота не в Києві, а на виїздах (десь в інших містах, на курортах). В цьому році ми з Катею (дружина Юрія Горбунова - українська журналістка і телеведуча, модель Катерина Осадча - ред.) Новий рік будемо відзначати вдома разом з нашим сином Іваном та його нянею. А на наступний день будемо чекати в гості бабусю і дідуся.

Напередодні свята прийнято загадувати і бажати. По-перше, дуже хочеться, щоб все вже відновилося. Не тільки в нашій країні, а й на планеті. Друге - бажаю всім здоров'я. Тепер будь-який тост за здоров'я - це не просто банальні слова, а життєва необхідність. І - обов'язково миру всім нам. Раніше, коли наші діди піднімали келихи і говорили тост: "Головне - щоб був мир", ми не зовсім його розуміли. А тепер ми всі чекаємо миру в нашій країні - і цей тост звучить більш, ніж актуально.

Тому бажаю всім миру, здоров'я і фінансового благополуччя. Ми починаємо цінувати те, що раніше для нас було нормою. Хочеться, щоб всі були щасливі і багаті!"



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!