ДУМКИ

Ганна Крисюк : Чому бізнес навчила коронакриза

24-05-2021 10:05

1

Ганна Крисюк

засновник журналу «Бізнес WOMAN» і міжнародного жіночого клубу BUSINESSWOMAN Club

Як ідуть в Україні справи з соціально відповідальним бізнесом? Чому це важливо? Як на цьому позначилася коронакриза? Своїми думками з виданням «Коментарі» поділилася Ганна Крисюк - засновник міжнародного глянцю Бізнес WOMAN і міжнародного клубу BUSINESSWOMAN Club

З моєї точки зору, з початком пандемії стало майже вдвічі більше соціально відповідального бізнесу. Він почав більше допомагати вижити іншим. Багато інформації в соцмережах, ЗМІ - коли закривалися ресторани, закликали їх підтримувати, замовляти онлайн, щоб вони вижили.

Учасники нашого BUSINESSWOMAN Club теж так робили, намагалися користуватися послугами один одного. Це важливо, тому що показує нашу єдність конкретними справами, а не просто словами.

Мені здається, що коронакриза навчила нас більшої відповідальності, людяності, взаємовиручці. І дала розуміння, що саме в цьому ракурсі потрібно рухатися далі. Ми більше 15 років займаємося соціальними проектами. У кризовому 2020 році стартував проект "Озеленення України". У цьому році - "Озеленення планети". У 110 країнах було висаджено понад 5 млн дерев. Прийняли участь понад 2,5 млн осіб. Це кращий візуальний і реальний приклад соціальної відповідальності бізнесу. Така соціальна ініціатива, яка оновлює еко-систему Землі, допомагає розвиватися. Під час інноваційної епохи майбутнього людям зрозуміло, як реалізується проект, яку користь він приносить суспільству, вони з радістю і самі відгукуються, і готові фінансувати такі справи.

Краща соціальна відповідальність - коли бізнес не просто дає гроші, а й сам бере участь в проектах, щоб відчути їх користь, їх енергію, зв'язок.

Думаю, що ми зрозуміли, як потрібно виживати. Плануючи, виробляючи стратегії, не втрачаючи людяність і гідність, завжди спрямовуючи погляд у майбутнє. Так ми станемо сильнішими, дружнішими. Слово "дружба" під час пандемії набрало ще більшу вагу, ніж раніше. І я рада, що ми проходимо цей складний кризовий час, роблячи правильні висновки.

Сила - в позитиві, в об'єднанні. У тому, щоб не тільки накопичувати, а й віддавати. Оновлювати ту ж природу. Зростати не тільки матеріально, а й духовно.

Так ми стаємо кращими у всіх сенсах.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!