ДУМКИ

Олексій Гончаренко : На думку Зеленського, в його офшорах винен Порошенко

18-10-2021 19:10

0

Олексій Гончаренко

народний депутат України VIII і IX скликань

Президент України Володимир Зеленський, нарешті, прокоментував розслідування «Слідство.Інфо» за матеріалами Pandora Papers щодо його офшорів. Коментар був в стилі: подивіться на Порошенко, та й взагалі весь бізнес тоді так робив. Своєю думкою про таку аргументацію з порталом «Коментарі» поділився народний депутат Верховної Ради VIII і IX скликань Олексій Гончаренко

Минуло два тижні після публікації "Слідство.Інфо", і Володимир Зеленський, нарешті, заговорив про власні офшори в прямому ефірі.

Більше ігнорувати тему Банкова не змогла, їй було необхідно щось пояснити.

Скандал вийшов голосний, 500 журналістів з різних країн працювали над розслідуванням. А "бомба" Pandora Papers зачепила осколками політиків з усього світу. Ось і наш президент, нарешті, зволив розповісти, як же так вийшло.

Правда, нічого нового від нього не почули. За логікою Володимира Зеленського, у всіх його бідах знову виявився винен ... Петро Порошенко. Саме п'ятий президента, на думку президента шостого, намагається очорнити "найбільшого лідера сучасності". Що ж стосується офшорів Зеленського, то сам Зеленський, виявляється, про них і так прекрасно знав - тому сказав, що, за його словами, нічого нового розслідування не принесло.

Зеленський також розкритикував подачу матеріалу журналістів і заявив, що сюжет йому здався "не дуже". Так він в черговий раз показав, що здатний видавати лише відмовки шоумена і коміка, але ніяк не президента. Він не відчуває, де починається політика і закінчується шоу.

Щоб відпали будь-які питання з приводу офшорів - потрібно лише показати документи, за якими стане зрозуміло: хто їх відкривав, звідки надходили гроші, чи немає там "вух" Коломойського. І чи не купував нинішній президент нерухомість за вкрадені і відмиті кошти.

Потрібно просто показати платіжки. І тоді наступного разу не доведеться говорити про чергові офшори, знайдені тільки тому, що дані про них нібито приніс Порошенко.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!