ДУМКИ

Дмитро Соломчук : Українські депутати та чиновники мають працювати в Україні, а не тікати

15-02-2022 14:02

0

Дмитро Соломчук

народний депутат Верховної Ради України IХ скликання (фракція «Слуга Народу»)

Народний депутат Верховної Ради України IX скликання (фракція «Слуга Народу») Дмитро Соломчук поділився з виданням «Коментарі» думкою про необхідність заборонити виїзд низці українців за кордон на тлі чуток про ймовірне вторгнення РФ

Останніми днями у ЗМІ почало з’являтися все більше інформації про чиновників, олігархів, депутатів різних рівнів, які замість того, щоб мобілізуватися на захист України, виїжджають закордон. Це неприпустима практика, адже у нинішній ситуації всі громадяни мають об’єднатися задля забезпечення національної безпеки.

З огляду на це, разом з колегами підготували та подаємо на реєстрацію законопроект, згідно якого пропонується у період воєнного стану обмежити виїзд з України:

- народним депутатам України;

- членам Кабміну, урядовцям;

- головам ОДА, РДА; 

- державним службовцям категорії "А";

- керівникам ЦОВВ, в т.ч. зі спеціальним статусом;

- керівникам підприємств, установ та організацій, які мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави;

- керівникам підприємств, установ та організацій, які провадять діяльність, пов’язану із забезпеченням безпеки та стійкості критичної інфраструктури та ін.

Час відкласти думки про теплі еміратські піски чи віденську каву. Українські депутати та чиновники мають працювати в Україні, а не втікати.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!