ДУМКИ

Роман Каптєлов : Паливна криза в Україні: які шляхи вирішення

09-06-2022 16:06

0

comments1526

Роман Каптєлов

Депутат Верховної Ради України

Зараз із паливною кризою треба боротися і державі, і кожному водієві зокрема. Я говорю про те, щоб перестати скуповувати панічно, паливо, створювати ажіотаж. За даними дослідження компанії Оперативна Соціологія, багато хто вже відмовився від щоденного використання свого особистого автотранспорту.

Я вважаю, що потрібно цього прикладу наслідувати більшу кількість наших автовласників. Оскільки використання палива в такий період, як зараз у нашій країні, для особистих цілей, будь-яких покупок, поїздок містом, не по роботі, коли це можна замінити громадським транспортом, зараз для всіх лише ускладнює ситуацію.

Також уряд мав вирішити цю проблему з фіксованими цінними набагато раніше, на місяць раніше. Зараз все залежить від того, що пропускна спроможність поставок на кордоні палива в Україну менша, ніж ажіотажний попит усередині країни.

Усі повинні розуміти, що військовий стан і паливо потрібні військовим, аграріям і службам, які займаються забезпеченням міст, а не особистих завдань. Я своє авто беру лише у виняткових випадках.



Новости партнеров


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!