Головна Новини Відео 2020 Георгій Ложенко – про знищення лотерейного ринку, гральний бізнес та український Лас-Вегас
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Георгій Ложенко – про знищення лотерейного ринку, гральний бізнес та український Лас-Вегас

Чому весь гральний бізнес не можна регулювати одним законом, що завадить Україні створити свій Лас-Вегас і як вітчизняний лотерейний ринок знищила нездорова конкуренція за участю держави. Президент оператора державних лотерей М. С. Л. Георгій Ложенко дав відверте інтерв'ю порталу "Коментарі" і з висоти величезного досвіду розкрив численні нюанси грального бізнесу в Україні

6 липня 2020, 07:00 comments2642
Поділіться публікацією:








Георгій Ложенко – про знищення лотерейного ринку, гральний бізнес та український Лас-Вегас

Законопроєкт №2285-д, покликаний легалізувати гральний бізнес в Україні, ось-ось повинні проголосувати в другому читанні у Верховній Раді. Розгляд документа, у який внесли 3500 правок після прийняття за основу, нині перебуває в активній фазі. Але на сьогодні впевненості у всебічній підтримці цього законопроєкту немає, адже, на думку експертів, він дуже далекий від досконалості. А деякі гравці ринку і зовсім вважають, що легалізація в такому вигляді може остаточно знищити цілі сегменти грального бізнесу. Один з них – президент оператора державних лотерей М.С.Л. Георгій Ложенко, – поділився своїми міркуваннями в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню і розповів безліч цікавих речей про бізнес, яким він займається вже понад 30 років.

Нагадаємо, раніше представник торгової марки "Parimatch", генеральний директор Всеукраїнської спілки розвитку букмекерства Вадим Місюра в ексклюзивному інтерв'ю порталу "Коментарі" розповів про ставлення компанії до легалізації грального бізнесу в Україні, пояснив, що заважає вже зараз вжити необхідний законопроєкт, і поділився думкою, чи зможе виведення гральної індустрії з тіні позбавити ринок  нелегальних гравців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!