Блог

Віталій Бала: Головна подія тижня

Кличко повинен прийняти виклик Зеленського

0

comments5578

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Головна подія тижня.

Головною подією тижня, на мою думку, була прес-конференція Володимира Зеленського, як підсумок двох років перебування на посаді президента України.

Нема сенсу критикувати чи хвалити Зеленського, за мене це зроблять його опоненти і прихильники.

Єдине, що можна, на мою думку, сказати, Зеленський так і не став президентом України.

Він досі живе у парадигмі виборчої кампанії. Всіх критикує і обіцяє.

Але, що мене особисто неприємно вразило, так це "наїзд" Зеленського на Віталія Кличка. Тому, декілька думок стосовно цієї ситуації.

По-перше, до Віталія Кличка можна ставитись по-різному, але він обраний киянами на свою посаду. Зеленський наголосив, що його обрала вся Україна, це не зовсім так, бо я його не обирав. Колись і були майже 73%, але сьогодні навіть "намальовані" 30%, то не вся Україна і точно не весь Київ.

По-друге, коли Зеленський безапеляційно заявив, що його глава офісу не бере хабарі, то на це мають відповісти правоохоронні органи. І чомусь я думаю, коли влада зміниться, не все буде так однозначно, як заявив Зеленський.

І по-третє, дам пораду Кличку, що потрібно було зробити і що потрібно робити. Можливо, хтось з його команди прочитає.

Потрібно було скликати прес-конференцію 19 травня, або брифінг і зробити заяву про "наїзд" Зе на Київ. Це можна ще зробити у День Києва.

Потрібно скликати партією УДАР спеціальне засідання Київради і прийняти звернення до Верховної Ради України щодо "наїзду" на місце самоврядування і наголосити на скасування закону про Київ. Не може бути ніякої адміністрації у Києві, як і в інших містах країни. Посилання на Севастополь недоречні, бо там ніколи не обирали міського голову.

Потрібно звернутись до своїх друзів закордоном і дати інтерв'ю про корупцію в оточенні Зеленського або опублікувати матеріал про корупцію в відомих іноземних ЗМІ.

Потрібно, щоб друзі зателефонували Зеленському.

Потрібно, щоб громадська організація, наприклад "Захистимо Київ",почала "ходити" на Банкову з слоганами і плакатами: Зелені руки геть від Києва!

Go home! ( напрямок у Дніпропетровській області)

Київ не 95 квартал

Можна ще багато придумати. Тобто, Клично не має виправдовуватись і щось там незрозуміле говорити, а прийняти виклик і йти на політичну війну.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!