Блог

Віталій Бала: Про погоджувальну раду у ВР

Чи можливий політичний союз Юлії Тимошенко та Дмитра Разумкова?

0

comments5418

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Про погоджувальну раду у ВР.

Так сталося, що була можливість подивитись, а зараз є час написати про те, на що звернув увагу.

Голова ВР Дмитро Разумков передав привіт офісу президента, коли заявив про своє депутатське звернення стосовно підкупу депутатів за голосування за якісь відставки, як він сказав. І навіть трохи потролив офіс, коли наголосив, що майже впевнений, що ці чутки не відповідають дійсності і антикорупційні органи своїм розслідуванням мають ці чутки про підкуп спростувати.

Всі опозиційні фракції розкритикували владу, хоча акценти критики Петра Порошенка відрізнялась від акцентів Вадима Рабиновича, а Юлії Тимошенко від Ярослава Железняка.

По великому рахунку нема сенсу переказувати про що, говорили лідери опозиційних фракцій, бо чинна влада їхню критику маючи монобільшість у парламенті не слухає і не до неї прислухається. Навіть пропозиція Юлії Тимошенко про надання українцям газу, який видобувається в Україні, збільшення субсидій та підтримка місцевих бюджетів, щоб не настав зимою колапс в Україні, була проігнорована. Хоча такі дії можуть убезпечити владу від можливих протестів або навіть бунтів, а українців від переходу в епоху жебрацтва після зимового опалювального сезону. Я, так розумію, чинна влада вирішила запровадити карантин, щоб убезпечити себе від протестів та відповідальності за тарифи, переклавши її на місцеві органи влади. та прийняти закон про олігархів. Невже вони дійсно вірять, що це їм допоможе?

Але, головне, на що, на мою думку, варто звернути увагу, так це на"політичні паси" Юлії Тимошенко Дмитру Разумкову під час її виступу. Тепер Дмитро Разумков має можливість ними скористатись, особливо у випадку голосування за його відставку і краще це зробити до голосування.

То ж побачимо, чи стануть політичними союзниками Юлія Тимошенко та Дмитро Разумков, після голосування за його відставку з посади голови ВР.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!