Блог

Віталій Бала: Головна подія тижня

Про санкції РНБО України прти Медведчука і Марченко

0

comments1913

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Головна подія тижня

Головною подією тижня в Україні і не тільки тижня є  День Героїв Небесної Сотні, який відзначається 20 лютого кожного року. Цей день сподіваюсь будуть вшановувати і прийдешні покоління українців. На мою думку, конкретне рішення РНБО 19 лютого 2021року про введення санкція проти кума і куми Путіна, також варто нашої уваги.

  1. Своє рішення РНБО 19 лютого аргументувало поставками нафтопродуктів з Росії на територію окупованої частини Донбасу.
  2. Нафтопереробний завод звідки йдуть поставки належить сім’ї кумів Путіна, Віктору Медведчуку і Оксані Марченко та їхнім друзям і партнерам Тарасу Козаку і його цивільній дружині Наталії Лавренюк.
  3. На це рішення українські патріоти чекали вже не один рік і добре, що таке рішення було прийнято, як говорять, краще пізно, ніж ніколи.
  4. Потрібно віддати належне президенту Володимиру Зеленському, якого вважали проросійським і який хотів зазирнути в куму Медведчука і побачити в них мир, особисто мене приємно здивував своїми останніми рішеннями для боротьби проти впливових представників прихильників «руського міра» та їхніх телеканалів.
  5. Поведінка Медведчука, його заяви, коментарі всім відомі і загалом служили одній меті – просувати «руський мір» в Україні.
  6. Тому рішення стосовно Медведчука, навіть його прихильниками сприйняли досить спокійно, порівняно з санкціями щодо Оксани Марченко.
  7. Прихильники «руського міра» дуже обурюються, говорячи про жінку, дружину, критикуючи рішення РНБО і апелюючи до моральних цінностей.
  8. Так, санкції ввели через фінансування тероризму, але потрібно згадати і про  Оксану Марченко, яка виступаючи проти мовного закону, наголошувала, що українцям потрібно вчити російську мову, бо без знання російської мови, українці перетворяться на «німе плем’я 3-го сорту».  На мою думку, українцям краще вчити англійську, французьку, німецьку мови, щоб не перетворитись за словами куми Путіна на «німе плем’я 3-го сорту». Оксана Марченко і не визнає Росію агресором, вона взагалі не бачить Україну без Росії та своїми заявами і коментарями доводить, що є надійним помічником і соратником Медведчука у просуванні «руського міра» в Україні.
  9. Прийняття закону про антиукраїнську діяльність є більш, ніж актуальним, адже таких громадян, як куми Путіна, потрібно не тільки карати санкціями, притягувати до кримінальної відповідальності, але й позбавляти громадянства України. Всі, хто виступає проти України таслужить інтересам інших країн, на мою думку, повинні позбавлятись українського громадянства згідно такого закону. Потрібно приймати закон та вносити зміни до Конституції України.
  10. Саме «руський мір», який є головним російським зовнішньополітичним наративом, вбив тисячі українців і продовжує їх вбивати, окупував частину території України та є головною загрозою для існування держави Україна.


comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!