Блог

Віталій Бала: Про українську мову

Дестабілізацяі в Україні.

0

comments3585

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Про українську мову.

1. Питання української мови недруги України завжди використовують для дестабілізації ситуації.

2. Завтра Конституційний суд у закритому режимі продовжить прозглядати подання 51 депутата на відповідність Конституції закону про мову.

3. Українці навіть після проголошення незалежності у 1991 році змушенні сьогодні відбивати атаки ворогів на українську мову, що виглядає не просто дивно, але й сумно.

4. Звичайно дивним також виглядає подання народних депутатів.

5. Депутати українського парламенту виступили проти української мови, таке уявити в іншій країні світу стосовно державної мови цієї країни неможливо.

6. Ще раз хотів би наголосити, що на мою думку, українська мова повинна бути в Україні не тільки державною мовою, вона має стати мовою міжнаціонального спілкування.

7. Для того, щоб українська мова стала мовою міжнаціонального спілкування повинен бути системний комплексний підхід з боку держави, починаючи з дитячого садка та школи.

8. А сьогоднішня ситуація з розглядом у Конституційному суді закону про мову виглядає, як спроба вчерговий раз внести розкол в Україні.

9. На сьогоднішній день недовіра до КСУ настільки велика, що його рішення може стати сірником, який здатен розпалити багаття дестабілізації та хаосу, чого так прагнуть вороги України.

10. Завтра ми знову побачимо всіх, хто не любить Україну і все українське в Україні, бо вони будуть робити заяви, коментувати і серед них, на жаль, є депутати українського парламенту з антиукраїнських політичних партій.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!