Блог

Віталій Бала: Головна подія тижня

Про указ президента Зеленського та інформаційну безпеку

0

comments1980

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Головна подія тижня

Головною подією тижня в Україні, на мою думку, навіть не тижня, а на найближче майбутнє, був указ президента Зеленського після рішення РНБО, про припинення мовлення телеканалів «112», ZIK, NewsOne.

  1. Таке рішення слід було прийняти значно раніше, навіть  ще за часів президента Порошенка.
  2. Не приймаючи рішення про припинення мовлення, на мою думку, антиукраїнських телеканалів, попередня і чинна влада дала можливість в Україні пропагувати «руський мір» та сіяти ворожнечу серед українців.
  3. Не сприймаючи багато дій, рішень, заяв Зеленського, цей указ підтримаю навіть не на 100%, на 1000%.
  4. Тепер головне, не зупинятись, бо є ще один телеканал, як мінімум, на мою думку, з такою цікавою назвою НАШ, який є не менш антиукраїнським, аніж три телеканали кума путіна. Насправді той канал не на наш, а їхній, тих всіх колаборантів.
  5. Зараз працівники цих телеканалів розгорнули фактичну рекламно=інформаційну кампанію. За свободу слова, європейські цінності, позбавлення права на журналістську роботу і т.д.
  6. Дивитись і слухати, що вони говорять не просто смішно, а і огидно.
  7. Вони вже давно перетворились на пропагандистів «руського мірі», коли прийняли рішення залишитись працювати на цих телеканалах, або прийшли працювати, після того, як їх купив кум путіна.
  8. Тому, жодного відношення до журналістів, ці пропагандисти не мають, як і ці телеканали не мають жодного відношення до засобів масової інформації у сенсі цього терміну.
  9. Ці телеканали були рупорами Кремля в Україні і їх завдання полягало у просуванні та відстоюванні національних інтересів країни-агресора.
  10. Вкотре повторюю, нам необхідно розробити і прийняти закон « Про антиукраїнську діяльність», де були б розділи про сепаратизм, колабораціонізм, гуманітарну сферу, включно з інформаційною складовою. Де було б чітко прописано, що саме є антиукраїнською діяльністю і всі знали і розуміли, яку понесуть відповідальність і за що, від адміністративної до кримінальної.


comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!