Блог

Олексій Голобуцький: Ігор Цвєтов взяв олімпійське срібло ще і на 200 м. - і знов послав росіян

Паралімпіада в Токіо виявила патріотів, яких не знайшлось на Олімпіаді. Варто підтримати - щоб Ігор знав, що українці схвалюють його вчинок

1

comments8361

Олексій Голобуцький

Політтехнолог, політичний експерт. Співзасновник «Агентства моделювання ситуацій» - найстарішої в Україні компанії з політичного консалтингу (існує з 2002 року). З 2009-го року незмінно входить до десятки найбільш цитованих політичних експертів в Україні. Визнаний найпопулярнішим політичним експертом за версією рейтингової платформи Comments.ua два роки поспіль: 2020-го та 2021-го.

45 років, заступник директора Агентства моделювання ситуацій.

За освітою історик (ЛНУ ім.І.Франка). 

Онук відомого історика українського козацтва Володимира Олексійовича Голобуцького (1903-1993).

Син професора Петра Володимировича Голобуцького (1938-2010)

Є одним з перших спеціалістів в Україні з питань інформаційного суспільства – перша монографія вийшла друком 1999 року і стала навчальним посібником на багатьох кафедрах (напрямків ІТ, інформаційної безпеки, філософії, державного управління і права, новітньої історії та ін.) українських вишів, її та наступні роботи досі цитують українські автори дисертаційних робіт різних напрямків.

Автор і співавтор багатьох наукових і публіцистичних праць з історії, соціології, політології, проблем інформаційного суспільства, інвайронменталізму тощо.

У 2018-му році через регулярну жорстку політичну сатиру і фотожаби особисто на Путіна потрапив до санкційних списків Кремля: у «списку 322-х» від 1.11.2018 став 60-м.

Є автором сотень поширених мемів щодо українських та зарубіжних політичних діячів, політичної ситуації в Україні.

Аудиторія персональної сторінки у Facebook складає більше 60 тисяч читачів. 

Український легкоатлет Ігор Цвєтов на 200-метрівці також виборов срібло (перше срібло в нього за 100-метрівку 30 серпня) і знов, вдруге відмовився фотографуватись на п'єдесталі пошани Паралімпіади в Токіо з росіянами.

Спортсмени країни-агресора вже навіть не намагались наблизитись для фото. Тільки гавкнули навздогін в інтерв'ю: "Цвєтов сказав: "Це любов до батьківщини", у нього вона так обчислюється, а у мене вона обчислюється золотими медалями".

Тобто, це реально для українського спортсмена: бути принципово і послідовно патріотичним, принципово і послідовно шанувати Україну і її загиблих героїв. А не спочатку вчиняти факап, а тоді виправдовуватись "я нічого такого не мав/ мала на увазі, то все від емоцій, я не звернув/ звернула ваги, кого обіймаю!".

Ну і, як бачимо, реально видресирувати росіян тримати санітарну дистанцію. ))
==
Знаєте, я би вручив додаткову премію нашому призеру Цвєтову - "Патріотичну", на додачу до звичайних державних виплат за срібні медалі. Це може бути від президента, можуть нардепи скинутись, просто народ швиденько зібрати. Але, як на мене, пан Ігор вартий заохочення за свій принциповий патріотизм на міжнародній арені. Бо це важливо: знати, що тебе підтримують, що твій вибір помітили і схвалюють. Тим більше в такому оточенні, як більшість (на жаль) наших спортсменів.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!