Блог

Віталій Бала: Про карантин

Майстри спорту по боротьбі з коронавірусом виявились несправжніми.

0

comments1940

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Про карантин.

1. Про що так довго говорили, спочатку пошепки, а згодом і у голос, сталося.

2. Україна починає запроваджувати третій карантин, або, як його у нас називають, локдаун.

3. Спочаткучинна влада запровадила поділ країни на зони. Мається на увазі зони, пов'язані з пандемією корнавірусу.

4. Виявилось, що такий поділ та адаптивний карантин не дуже допоміг і тепер придумали новий термін, тепер локдаун буде називатись проксі-локдаун.

5. Фактично центральна влада, а у першу чергу, міністерство охорони здоров'я, розписалось у своїй неспроможності вести ефективну боротьбу з Ковід-19.

6. Задумка так званого проксі-локдауну полягає у перекладані відповідальності за поширення коронавірусу на місцеву владу.

7. Ніби місцева влада закувовує вакцини і використовувала на боротьбу з коронавірусом ковідний фонд, який був проголосовани ще весною минулого року Верховною радою.

8. Ходять чутки, ніби в офісі президента вважають, що такий локдаун повинен убезпечити Зеленського від падіння рейтингу, хоча навряд чи це допоможе.

9. Київ, а також Львів вже прийняли рішення про введення жосткого карантину, за ними будуть приймати такі рішення інші міста, щоб хоч якось спробувати зупинити поширення коронавірусу.

10. Але, без загального комплексного і системного плану на рівні країни погіршення ситуації з пандемією коронавірусу не вирішити.

P.S. Не допогли ні адартивний карантин, ні каскадна вакцинація, не допоможе і проксі-локдаун. Майстри спорту по боротьбі з коронавірусом виявились немправжніми та самозванцями, на жаль, для життя і здоров'я громадян країни.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!