Блог

Віталій Бала: Про план боротьби з Ковід-19

Який план у Зеленського?

0

comments1741

Віталій Бала

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

З 2002 року директор Агентства моделювання ситуацій

Новообраний президент Джо Байден представив свою команду пандемістів, включаючи свого нового міністра охорони здоров'я Ксав'є Бесерру, поточного генерального прокурора Каліфорнії.

Байден представив свій план проти Ковіда з трьома дуже простими цілями: маски, щеплення та відновлення роботи шкіл у перші 100 днів його перебування на посаді.

У свої перші 100 днів перебування на посаді Джо Байден також хоче забезпечити 100 мільйонів доз вакцини, зазначивши, що це буде найефективніша кампанія вакцинації в історії Сполучених Штатів.( кількість населення станом на 2019 рік - 328 915 700, тобто близько 30% населення повинні отримати вакцину)

Зіткнувшись з коронавірусом, обраний президент розраховує на двох чоловіків: Ксав'є Бесерру, його майбутнього міністра охорони здоров'я та високоповажного доктора медицини Ентоні Фаучі.

P.S. У нас планується доступ до вакцин в аптеках восени 2021 року. А стосовно вакцинації, коли і яка кільсть планується взагалі поки невідомо. А у нас на кого розраховує Зеленський? Яке прізвище доктора медицини? 

 


 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!