Блог

Nataly Bilous: У Києві відбудеться урочисте нагородження професіоналів б’юті-індустрії

11 вересня 2021р. у Києві в концертному залі Freedom Hall відбудеться ІV церемонія нагородження Премії Stella International Beauty Awards.

0

comments4573

Nataly Bilous

Political expert

Blogger

Це перша і єдина в Україні професійна премія в галузі краси та здоров'я, яка щорічно вручається найкращим представникам б'юті-індустрії і є одним з головних медійних подій в світі краси. Цього року церемонія стане урочистим завершенням Міждисциплінарного конгресу з естетичної медицини та пластичної хірургії, який пройде 9-11 вересня.

Переможців визначать у таких номінаціях: «Лікар-стоматолог», «Лікар-дерматокосметолог», «Пластичний хірург», «Гінеколог-естетист», «Клініка трихології», «Клініка лазерної медицини», «Клініка пластичної хірургії», «Клініка естетичної косметології», «Wellness & Spa Centre», «Б’юті-інновація», «Персона року», а також «Шляхетне серце». Торік це звання отримав німецький хірург Клаус Екснер, який на той момент вже 7 років поспіль разом із командою приїжджав до України і безкоштовно оперував наших дітей.

«В галузі естетичної медицини в Україні працює понад 80 тисяч фахівців, це величезний ринок, - зазначає організатор Премії, відомий пластичний хірург Дмитро Слоссер. – Премія Stella International Beauty Awards відзначає найкращих із   них. У кожній з номінацій - по три номінанти, з яких на церемонії буде визначено одного переможця».

Генеральний глянцевий партнер: журнал Cosmolady

Медіа-партнери: холдинг «Апостроф», телеканал LIVE, журнали «Тайны звезд», «Звезды и советы», «Косметолог», інформаційне агентство «Українські національні новини», портали IVONA, Clutch, Фокус, та Beauty Hub.

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!