Блог

Lisnyj Oleh: ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЛІДЕРОМ ПРЕЗИДЕНТСЬКОГО РЕЙТИНГУ

Згідно з результатами грудневого опитування соціологічної групи «Рейтинг» президентський рейтинг вже традиційно очолив чинний глава держави Володимир Зеленський.

0

comments8447

Lisnyj Oleh

Політичний аналітик

Віцепрезидент АЦ "Політика"

Якби найближчим часом відбулися вибори президента, то 24,2% проголосували б за Володимира Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором). 13,7% підтримали б Петра Порошенка, 9,6% – Юлію Тимошенко, 9,2% – Юрія Бойка, 6,9% – Євгенія Мураєва, 6,8% – Дмитра Разумкова, 6,7% – Ігоря Смешка, 6,2% – Володимира Гройсмана, 3,1% – Олега Ляшка. Решта кандидатів мають рейтинг – менше ніж 3%.

З огляду на наведені вище відсотки можемо констатувати, що Володимир Зеленський на третьому році свого президенства продовжує утримувати першість серед усіх своїх конкурентів і це є винятковим явищем у новітній політичній історії України. Особливо, якщо зважити на той факт, що він змушений керувати державою в досить складних обставинах - це і загроза розширення російської агресії протягом усього року і продовження коронакризи та надзвичайний спротив олігархів проти антиолігархічного закону.

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!