Головна Новини HI-tech інтернет В роботі Twitter стався збій
commentss НОВИНИ Всі новини

В роботі Twitter стався збій

Найбільш активно повідомляють про неполадки в Twitter жителі США, Британії, Японії, Росії

8 лютого 2020, 03:23 comments1433
Поділіться публікацією:
В роботі Twitter стався збій

У п'ятницю, 7 лютого, в соціальній мережі Twitter стався збій. Про це пише Downdetector, який відстежує роботу інтернет-ресурсів.

На неполадки в соціальної мережі скаржилися в першу чергу в таких країнах, як Америка, Британія, Японія, Росія.

За даними сервісу, більш 40% користувачів не можуть зайти на сайт соцмережі. Ще більше 30% відчувають проблеми з додатком для iPhone або iPad, а 18% — з додатком на платформі Android.

Як повідомляло видання "Коментарі", Соціальна мережа Twitter заявила, що протестує нові функції. Вони дадуть можливість користувачам контролювати, хто може відповідати на повідомлення або повністю блокувати відповіді. "Ми хочемо допомогти людям відчувати себе в безпеці, беручи участь у розмові в Twitter", — йдеться в офіційній заяві компанії. Крім того, Twitter зажадала від AI-компанії припинити брати зображення зі свого веб-сайту. Компанія Clearview вже зібрала більше трьох мільярдів фотографій з таких сайтів, як Facebook і Twitter. Вони використовуються ФБР, Міністерством внутрішньої безпеки і більш ніж 600 іншими правоохоронними органами по всьому світу для встановлення особи підозрюваних.

З 5 березня 2020 року Twitter буде позначати і видаляти фейкові пости. Повідомляється, що соцмережа почне залишати спеціальну відмітку мультимедіа у разі, якщо вони створені для маніпулювання людьми, а також будуть перевіряти текст, який буде супроводжувати даний файл і профіль, що його опублікував.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!