Головна Новини Бізнес економіка Лагард надала невтішний прогноз для економіки єврозони
commentss НОВИНИ Всі новини

Лагард надала невтішний прогноз для економіки єврозони

Економіка єврозони скоротиться від 8% до 12% в 2020 році

27 травня 2020, 12:07 comments1856
Поділіться публікацією:
Лагард надала невтішний прогноз для економіки єврозони

Економіка єврозони, ймовірно, скоротиться в діапазоні між 8% і 12% цього року, оскільки вона бореться з наслідками пандемії коронавірусу. Про заявила в середу, 27 травня, президент Європейського центрального банку (ЄЦБ) Крістін Лагард, передає Reuters.

Раніше ЄЦБ заявив, що економіка може скоротитися на 5-12%, але сьогодні Лагард заявила, що "м'який" сценарій вже застарів, і фактичний результат буде між "середнім" і "важким" сценаріями.

Раніше "Коментарі" писали, що Renault, Nissan і Mitsubishi зіткнулися з труднощами через пандемію коронавірусу. Прибуток падає у всіх трьох автовиробників. У середу партнери по альянсу намітять новий план, який допоможе їм пережити кризу.

Нагадаємо, "Коментарі" розбиралися, скільки років Україна втратить на відновлення після кризи і що може зробити українська влада, щоб якомога швидше підняти економіку країни з колін.

Також ми писали, що депутати вимагають від Конституційного Суду роз'яснення поняття "гідні умови життя" в Україні. Поки відповіді служителів Феміди немає, розібратися у питанні вирішили і "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!