Головна Новини Бізнес фінанси Валютні гойдалки в Україні: курс долара знижується
commentss НОВИНИ Всі новини

Валютні гойдалки в Україні: курс долара знижується

Офіційний долар за останню добу подешевшав на 5 копійок

28 квітня 2020, 18:28 comments2193
Поділіться публікацією:
Валютні гойдалки в Україні: курс долара знижується

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 29 квітня на рівні 27,05 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на вівторок встановлений на рівні 29,43 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс долара в Україні за добу впав на 5 копійок – з 27,10 грн за долар станом на сьогодні. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подорожчав на 1 копійку – за станом на 28 квітня курс був встановлений на рівні 29,42 грн за євро.

Зазначимо, що вже сьогодні в Україні набуває силу закон, що передбачає фінансовий моніторинг. Тепер грошові операції українців можуть бути заблоковані і потрапити під додаткову перевірку. Все, що потрібно знати про нововведення та про їх можливі наслідки – в матеріалі "Коментарів".

Нагадаємо, Нацбанк України заявив про зниження облікової ставки з 10% до 8%. Експерти оцінили на прохання видання "Коментарі" це рішення.

Крім того, деякі країни (той же Китай) вже почали реанімувати свою економіку після атаки коронавірусу і карантинних заходів. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що могла б використовувати для себе Україна і вже зараз, і коли ми почнемо виходити з карантину. І як зробити цей самий вихід максимально безболісним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!