Геращенко проти Шмигаля: "прошу не голосувати за цього сексиста"

Народний депутат від "Євросолідарності" присоромила нового прем'єра за його неповажне ставлення до українок

Сьогодні під час позачергового засідання Верховної Ради, де відбувається повне перезавантаження уряду, народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко присоромила нового прем'єр-міністра Дениса Шмигаля за його зневажливе висловлювання у своїй першій промові на новій посаді.

"60% жінок представляють виборців в Україні, понад 20 тисяч жінок перебувають у лавах Збройних сил України, і що ми чуємо від нового прем'єра, який буде представляти велику європейську країну? Про те, що у нас немає гідних кандидаток, які по своєму інтелектуальному рівню можуть профільно претендувати на посади міністрів", - обурено сказала з трибуни жінка-політик.

Геращенко підкреслила, що подібна заява Шмигаля є особливо ганебною і закликала всіх жінок, які є в парламенті не голосувати за сексиста і його майбутні рішення.

"Тому що ми жінки, але насправді ми серйозні люди", - резюмувала нардеп, чим викликала невдоволення в лавах народних депутатів від "Слуги народу".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в соціальній мережі виник скандал, в якому фігурував гарант України Володимир Зеленський, нібито зневажливо висловився на адресу жінки як представників соціуму.