Головна Новини Політика кабмін Геращенко проти Шмигаля: "прошу не голосувати за цього сексиста"
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенко проти Шмигаля: "прошу не голосувати за цього сексиста"

Народний депутат від "Євросолідарності" присоромила нового прем'єра за його неповажне ставлення до українок

4 березня 2020, 18:44 comments3162
Поділіться публікацією:
Геращенко проти Шмигаля: "прошу не голосувати за цього сексиста"

Сьогодні під час позачергового засідання Верховної Ради, де відбувається повне перезавантаження уряду, народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко присоромила нового прем'єр-міністра Дениса Шмигаля за його зневажливе висловлювання у своїй першій промові на новій посаді.

"60% жінок представляють виборців в Україні, понад 20 тисяч жінок перебувають у лавах Збройних сил України, і що ми чуємо від нового прем'єра, який буде представляти велику європейську країну? Про те, що у нас немає гідних кандидаток, які по своєму інтелектуальному рівню можуть профільно претендувати на посади міністрів", — обурено сказала з трибуни жінка-політик.

Геращенко підкреслила, що подібна заява Шмигаля є особливо ганебною і закликала всіх жінок, які є в парламенті не голосувати за сексиста і його майбутні рішення.

"Тому що ми жінки, але насправді ми серйозні люди", — резюмувала нардеп, чим викликала невдоволення в лавах народних депутатів від "Слуги народу".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в соціальній мережі виник скандал, в якому фігурував гарант України Володимир Зеленський, нібито зневажливо висловився на адресу жінки як представників соціуму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!