Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко хочуть привести на допит в ДБР "силою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко хочуть привести на допит в ДБР "силою"

Порошенко неодноразово не з'являвся на допити

21 січня 2020, 13:03 comments2015
Поділіться публікацією:
Порошенко хочуть привести на допит в ДБР "силою"

Державне бюро розслідувань має намір примусово привести п'ятого президента України Петра Порошенка на допит. Про це заявив представник відомства Олег Корецький, пише "РБК-Україна".

Корецький розповів про те, що Порошенко в черговий раз не прийшов на допит і тому в даний момент слідчі ДБР готують документи для його примусового приводу.

Як повідомляло видання "Коментарі", 18 січня ДБР викликала на допит народного депутата від "Європейської солідарності" Петра Порошенка , він повинен з'явитися на допити 21 та 24 січня поточного року. Порошенко проходить по обох справах як свідок.


20 січня Порошенко прийшов в Державне бюро розслідувань, щоб слідчі ДБР вручили йому повістки. Адвокат повідомив, що Порошенку вручили повістки для допиту в якості свідка на 24 січня 2020 року по справі про Мінські угоди, на 31 січня 2020 року у справі захоплених РФ моряків, на 11 лютого 2020 року по справі про судову реформу.

П'ятий президент  через це вимушений був скасувати візит до Швейцарії, а також заплановані зустрічі зі світовими лідерами.

Як повідомляв сайт "Коментарі", в листопаді 2019 року Петро Порошенко не з'явився на допити в Генеральну прокуратуру і Держбюро розслідувань. Допити мали пройти в рамках розслідування кримінальних справ про події під Іловайськом (Донецька область) в серпні 2014 року і про зникнення сервера з секретною інформацією з ситуаційної кімнати Адміністрації президента.

Раніше в Держбюро розслідувань заявили, що з літа 2019 року Петро Порошенко нібито навмисне пропустив більше 15 допитів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!