Головна Новини Політика внутрішня політика Арахамія вважає "Батьківщину" "маленькою комахою, яка літає в Раді і багато дзижчить"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія вважає "Батьківщину" "маленькою комахою, яка літає в Раді і багато дзижчить"

Арахамія вважає, що від "Батьківщини" в Раді мало толку, вони не впливають на процеси, а тільки створюють шум і "дзижчать"

7 лютого 2020, 13:42 comments2066
Поділіться публікацією:
Арахамія вважає "Батьківщину" "маленькою комахою, яка літає в Раді і багато дзижчить"

Голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав фракцію "Батьківщина" маленькою комахою, яка літає в Раді і багато дзижчить, пише "Україна 112".

"Батьківщини" в цьому процесі (процес голосування за законопроект про ринок землі, — ред.) немає. Просто забувайте про них. Це маленька якась комаха, яке там літає і дзижчить багато. Немає "Батьківщини", їх там 10 чи скільки, 15 депутатів. Вони жодного впливу на цей процес не мають, крім того, що можуть в залі щось у мікрофон говорити", — сказав Арахамія.

Як повідомляло видання "Коментарі", вчорашнє засідання парламенту, де почався розгляд законопроекту про ринок землі, не обійшлося без скандалів, бійок і навіть каліцтв. Фракції "Батьківщина" та "Опозиційна платформа — За життя" хотіли заблокувати трибуну і президію Ради, в результаті чого сталася бійка зі "Слугами народу". У результаті лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зайняла місце спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Крім того, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час блокування президії Ради проти прийняття закону про ринок землі - відірвала дроти біля головного мікрофона на місці спікера парламенту Дмитра Разумкова. За нанесення шкоди державного майна" Тимошенко загрожує покарання – їй доведеться відшкодувати матеріальний збиток. Крім того, Тимошенко, коли відривала проводу поранила до крові руку, у мережі були опубліковані фото інциденту.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які важливі закони можуть прийняти на третій сесії. В топі, звичайно ж, і закон про відкриття ринку землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!