Головна Новини Політика внутрішня політика Названі терміни прийняття закону про ринок землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі терміни прийняття закону про ринок землі

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав терміни, коли Рада зможе прийняти законопроект про ринок землі

7 лютого 2020, 14:16 comments1890
Поділіться публікацією:
Названі терміни прийняття закону про ринок землі

Законопроект про ринок землі Верховна рада України зможе прийняти не раніше 16-17 квітня. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає пише "РБК-Україна".

За його словами, голосування не зможе відбутися раніше, якщо ВР продовжить розглядати поправки в такому темпі.

"Це просто затягування процесу. Хочуть вони штучно затягувати процес на кілька місяців, окей, будемо йти і рухатися таким чином... Я думаю, що в квітні. Десь так. Ми ж вчора вимірювали, яка швидкість проходження поправок. Сьогодні вона не прискорюється. Тоді з такою швидкістю будемо рухатися, то це станеться у квітні. Десь 16-17 квітня... Я вам пропоную на місяць йти у відпустку, тому що немає ніяких новин з Ради, ось так буде нудно", — заявив Арахамія.

Як повідомляло видання "Коментарі", вчорашнє засідання парламенту, де почався розгляд законопроекту про ринок землі, не обійшлося без скандалів, бійок і навіть каліцтв. Фракції "Батьківщина" та "Опозиційна платформа — За життя" хотіли заблокувати трибуну і президію Ради, в результаті чого сталася бійка зі "Слугами народу". У результаті лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зайняла місце спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Крім того, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко під час блокування президії Ради проти прийняття закону про ринок землі - відірвала дроти біля головного мікрофона на місці спікера парламенту Дмитра Разумкова. За нанесення шкоди державного майна" Тимошенко загрожує покарання – їй доведеться відшкодувати матеріальний збиток. Крім того, Тимошенко, коли відривала проводу поранила до крові руку, у мережі були опубліковані фото інциденту.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які важливі закони можуть прийняти на третій сесії. В топі, звичайно ж, і закон про відкриття ринку землі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!