Головна Новини Політика внутрішня політика НАЗК розбирається, чому Зеленський не вніс у декларацію відпочинок в Омані
commentss НОВИНИ Всі новини

НАЗК розбирається, чому Зеленський не вніс у декларацію відпочинок в Омані

Розслідування НАЗК щодо Володимира Зеленського та його поїздки до Оману почалося ще в кінці січня

14 лютого 2020, 17:41 comments2221
Поділіться публікацією:
НАЗК розбирається, чому Зеленський не вніс у декларацію відпочинок в Омані

Національне агентство з запобігання корупції вивчає інформацію щодо невнесення президентом Володимиром Зеленський в електронну декларацію про доходи відомості про відпочинок в Омані. Про це сказано у відповіді НАЗК на відповідний запит народного депутата Олексія Гончаренка.

"НАЗК почало перевірку, чому Зеленський не вніс у декларацію витрати на поїздку до Оману. Раніше Богдан повідомив, що ця поїздка була неофіційною і не являла собою державний візит. Але в декларації президента на його майновий стан відпустка ніяк не відбилася", — написав нардеп у своєму Facebook.

У НАЗК повідомили, що вже направили відповідні запити в різні органи влади з вимогою надати документи, необхідні для здійснення контролю за своєчасною подачею документів про істотну зміну матеріального становища.

У відомстві відзначили, що після отримання всіх документів будуть вжиті всі заходи, передбачені українським законодавством.

Нагадаємо, на початку січня Володимир Зеленський був помічений на відпочинку в одному з найдорожчих готелів Оману. В Офісі президента заявили, що візит Зеленського до Оману не був державним і здійснювався не за кошти державного бюджету. Поїздка, за даними ОП, здійснювалася з особистою метою власним коштом.

Як повідомляло видання "Коментарі", 13 січня в програмі "Схеми" журналісти "Радіо Свобода" розповіли про те, що президент України Володимир Зеленський полетів з Оману на тому ж літаку, на якому туди прилетів колишній директор ФСБ, секретар Радбезу Росії Микола Патрушев. Представники ЗМІ не виключили, що у них була зустріч.

Прес-секретар глави держави Юлія Мендель спростувала зустріч Зеленського з Патрушевим. Спікер президента РФ Дмитро Пєсков назвав цю інформацію брехнею. Офіс президента подає в суд на журналістів з вимогою спростування інформації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!