Головна Новини Політика внутрішня політика "Алло, гараж!": екс-прем'єр Гончарук розповів про своє спілкування з Коломойським
commentss НОВИНИ Всі новини

"Алло, гараж!": екс-прем'єр Гончарук розповів про своє спілкування з Коломойським

За словами екс-глави Кабміну Олексія Гончарука, в бесідах з олігархами він завжди відстоював інтереси України

25 березня 2020, 17:13 comments11161
Поділіться публікацією:
"Алло, гараж!": екс-прем'єр Гончарук розповів про своє спілкування з Коломойським

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, який пішов у відставку на початку березня, зізнався, що під час своїх повноважень неодноразово спілкувався з представниками великого бізнесу та українського олігархату, але при цьому ніколи не підігравав їм в їх інтересах. Про це він розповів у своєму інтерв'ю виданню "Новий час".

"За час роботи я провів тисячі різних телефонних розмов. І з паном Рінатом Ахметовим (найбагатший українець, — прим. ред.), ми зустрічалися і з паном Олександром Ярославським (харківський мультимільйонер, — прим. ред). Ми завжди у всіх наших комунікаціях як уряд відстоювали інтереси держави. Важливо, щоб було менше монополій. Важливо, щоб було менше корупції. І ми нікому не підігравали", — відзначив Гончарук.

Втім, він не став уточнювати, про що саме велися ці бесіди, зокрема з Ігорем Коломойським (засновником банку "Приват", — прим. ред).

"Він телефонував мені багато разів, ніколи не вживав вираз "Алло, гараж!", а я спілкувався з ним точно так само як і багатьма іншими людьми", — підсумував екс-прем'єр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, який саме недолік в президенті Володимирі Зеленском побачив колишній прем'єр Олексій Гончарук за час своєї роботи в уряді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!