Головна Новини Політика зовнішня політика Порошенко обговорив з Джуліані вступ України в НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко обговорив з Джуліані вступ України в НАТО

З адвокатом Дональда Трампа Порошенко двічі зустрічався під час своєї президентської каденції

25 листопада 2019, 10:42 comments1624
Поділіться публікацією:
Порошенко обговорив з Джуліані вступ України в НАТО

П'ятий президент України Петро Порошенко розповів, що в період з 2014 по 2019 роки двічі зустрічався з адвокатом глави Білого Дому Дональда Трампа Рудольфом Джуліані. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Так, за словами Порошенка, Джуліані обіцяв допомогти підняти рівень співпраці між США та Україною. При цьому жодного разу в розмові не згадувалася тема батька і сина Байденов, а також питання Burisma.

"Ми обговорювали існування реальної загрози для Європи у разі, якщо Україна не вступить в НАТО", — підкреслив п'ятий український президент.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Рудольф Джуліані звинуватив Джо Байдена в корупційних діях стосовно президента України Петра Порошенка. Зазначимо, Джо Байден є ключовим конкурентом Дональда Трампа на президентських виборах у США, які пройдуть в 2020 році.

Крім того, колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про те, що вступав в контакт з Рудольфом Джуліані, так як тодішній президент Петро Порошенко не забороняв, а навпаки, сприяв цьому спілкуванню. Луценко почав часто відвідувати США з травня 2018 року і вже через рік почалася масована інформаційна кампанія проти тодішнього посла США в Україні Марі Йованович, директора НАБУ Артема Ситника та антикорупційних громадських організацій, а також колишнього віце-президента США Джо Байдена



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!