Головна Новини Політика зовнішня політика ДБР прийшли з обшуком у будинок волонтера Марусі Звіробій
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР прийшли з обшуком у будинок волонтера Марусі Звіробій

В будинку волонтера Марусі Звіробій проходить обшук

28 листопада 2019, 08:02 comments5182
Поділіться публікацією:
 ДБР прийшли з обшуком у будинок волонтера Марусі Звіробій

Сьогодні детективи ДБР прийшли з обшуком у Калинівку, в будинок волонтера Марусі Звіробій, яку підозрюють у плануванні вбивства президента Володимира Зеленського. Про це пише "Країна", посилаючись на свої джерела.

"Так, прямо зараз, у Марусі Звіробій обшук. Приїхали ДБР-вівці в Калинівку", — сказало джерело.

Нагадаємо, народному депутату від партії "Євросолідарність" Софії Федині і волонтеру Марусі Звіробій може загрожувати реальна тюремне ув'язнення в разі, якщо лінгвістична експертиза знайде в їх скандальному відеозверненні до українського гаранта Володимиру Зеленського факт загрози

Як повідомляло видання "Коментарі", 26 жовтня Звіробій та Федина провели у Facebook 45-хвилинний стрім, де звернулися до Володимира Зеленського з нагоди його спілкування з добровольцями в Золотому. Нардеп і волонтер використовували ненормативну лексику, звинувачували президента в проросійської і поразницькій позиції, а також припустили, що він закінчить не своєю смертю.

Фракція "Слуга народу" у Верховній Раді звернулася в правоохоронні органи у зв'язку з відеороликом.

Генпрокуратура України відкрила кримінальне провадження щодо Софії Федини і Марії Звіробій. Пізніше ГПУ передала провадження до Держбюро розслідувань.

Глава СБУ Іван Баканов заявив, що Федині та Звіробій загрожує тюремне ув'язнення в разі, якщо лінгвістична експертиза знайде у відеозверненні факт погрози.

26 листопада Державне бюро розслідувань направило в Генпрокуратуру проект повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо президента Володимира Зеленського з боку Софії Федини та волонтера Марії Звіробій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!