Головна Новини Політика зовнішня політика Стали відомі подробиці ультиматуму Трампа до Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі подробиці ультиматуму Трампа до Зеленського

Партнер адвоката президента США Дональда Трампа розкрив подробиці

16 січня 2020, 10:48 comments6694
Поділіться публікацією:
Стали відомі подробиці ультиматуму Трампа до Зеленського

Стали відомі подробиці ультиматуму американської влади українському президенту Володимиру Зеленському. Про це заявив партнер адвоката президента США Дональда Трампа Руді Джуліані Лев Парнас в інтерв'ю MSNBC.

Парнас сказав, що президент США погрожував позбавити Україну не тільки військової допомоги, але і всього іншого фінансування.  Все це було зроблено для того, щоб показати всю серйозність ультиматуму, крім усього іншого Трамп заборонив віце-президенту Майку Пензу їхати на інавгурацію Зеленського.

Головною умовою відновлення допомоги Україні був початок розслідування проти екс-віце-президента США Джо Байдена.

Нагадаємо, що особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані проговорився, що Трамп вимагав від Зеленського компромат на Байдена. Дональд Трамп назвав повідомлення преси про тиск на українське керівництво фейком, який вигідний Демократичної партії.

25 вересня Білий дім оприлюднив стенограму переговорів Трампа з Зеленським. У ній зазначалося, що в ході бесіди Трамп попросив Зеленського провести переговори зі своїм адвокатом Рудольфом Джуліані і генпрокурором Вільямом Барром щодо розслідування справи сина колишнього віце-президента США Джо Байдена. Президент України у відповідь пообіцяв, що новий генпрокурор Руслан Рябошапка візьметься за "справу Байдена".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!