Головна Новини Політика президент Зеленський: "Наш наступний виклик - травневі свята"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: "Наш наступний виклик - травневі свята"

Президент Володимир Зеленський разом з Кабміном продовжують відстежувати ситуацію з пандемією в Україні

22 квітня 2020, 14:47 comments1737
Поділіться публікацією:
Зеленський: "Наш наступний виклик - травневі свята"

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що систему відстеження поширення коронавірусу COVID-19 в Україні після Великодня чекає наступне, не менш серйозне випробування — травневі свята і вихідні. Про це український гарант заявив у ході засідання з членами уряду і правоохоронними органами у зв'язку зі спалахом пандемії, передає прес-служба Офісу президента.

Так, за словами Зеленського, незважаючи на те, що система відмінно працює, місцеві органи самоврядування повинні регулювати, щоб люди не виходили на масові пікніки.

"Система відстеження поширення епідемії у нас налагоджена добре. Систему допомоги ми постійно поліпшуємо. Наступним нашим викликом будуть травневі свята. Сподіваюся, ми пройдемо їх спокійно, без великих скупчень людей", — зазначив гарант.

Також згідно зі звітом пресьер-міністра Дениса Шмигаля, рекордну швидкість поширення коронавірусу COVID-19 поки тримає колись унікальна Миколаївська область - за останню добу було зафіксовано 41 новий випадок.

"Організація Об'єднаних Націй виділяє країнам, які цього потребують, засоби для боротьби з коронавірусом — Україна повинна отримати 140 мільйонів доларів США, і ми зараз розглядаємо варіанти розподілу цих коштів за призначенням", — уклав глава уряду.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кабінет міністрів продовжив карантин до 11 травня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!