Головна Новини Політика рада "Рада передумала проводити засідання завтра", - Железняк
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рада передумала проводити засідання завтра", - Железняк

У комітеті Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики розповіли, коли нардепи будуть розглядати скандальний банківський законопроект

14 квітня 2020, 14:58 comments1410
Поділіться публікацією:
"Рада передумала проводити засідання завтра", - Железняк

За повідомленням від заступника голови комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослава Железняка, всупереч очікуванням, завтра не будуть проводити позачергове засідання у Верховній Раді. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook в іронічній манері.

Так, найближчим часом суспільству буде відомо рішення у гучній так званого "антиколомойскому" закону, який побив всі рекорди за кількістю внесених поправок. Наступна дата засідання парламенту невідома.

"Завтра засідання парламенту не буде — ні щодо змін до Регламенту, ні за "банківським" закону. Чекаємо інформацію про наступну дату. Весело", — зазначено в публікації.

Зазначимо, що перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що на позачерговому засіданні Рада зможе ухвалити зміни до регламенту. За його словами, зміни до регламенту допоможуть ВР боротися з "поправочным спамом".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці, в переважній більшості, характеризують своє матеріальне становище негативно, враховуючи карантин і неможливість заробітку. Так, 51% учасників опитування відзначили, що економічне становище їх сімей за останні 6 місяців погіршився, ще 42% заявили, що нічого не змінилося і лише 6% респондентів відзначили поліпшення свого фінансового становища.

У той же час, 61% опитаних вважають, що протягом останнього місяця економічне становище їхніх сімей стало гірше, для 35% респондентів нічого за цей період не змінилася і 3% відзначили поліпшення.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!