Головна Новини Політика Скандали.Політика "Плівки Єрмака": Разумков розкритикував колективний візит СБУ до нардепа Гео Лероса
commentss НОВИНИ Всі новини

"Плівки Єрмака": Разумков розкритикував колективний візит СБУ до нардепа Гео Лероса

Глава парламенту Дмитро Разумков дивується, навіщо до одного Лероса прийшли вручити повістку відразу шість співробітників СБУ

2 квітня 2020, 20:48 comments2652
Поділіться публікацією:
"Плівки Єрмака": Разумков розкритикував колективний візит СБУ до нардепа Гео Лероса

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що у скандалі з так званими "плівками Єрмака" не може бути поділу на своїх і чужих для проведення об'єктивного розслідування. Про це повідомляє портал "Цензор. Нет", посилаючись на коментар самого політика.

Так, за словами Разумкова в цій справі, де фігурує рідний брат глави Офісу президента Андрія Єрмака, як і в пересічній кримінальній справі, перед законом мають бути всі рівні.

"Правоохоронні органи повинні дати оцінку записам. Моя позиція — треба перевіряти всі факти. Не може бути поділу на своїх і чужих", — уклав Разумков свою позицію по головному скандалу поточного тижня.

При цьому глава парламенту щиро не розуміє, навіщо після публікації компрометуючих Єрмака відеозаписів, до народного депутата Гео Лероса прибуло відразу кілька співробітників Служби безпеки України.

не розумію, чому в державі, де йде війна і епідемія, шість співробітників СБУ приходять вручити повістку одному народному депутату. Мені здається, що в СБУ є інші цілі і завдання", — резюмував політик, зазначивши, що в цій справі не повинно бути ніякого тиску ні на одну із сторін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський також відреагував на скандал з "плівками Єрмака", хоч не відразу.

Джерело: https://censor.net.ua/n3186418Джерело: https://censor.net.ua/n318



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!