Головна Новини Політика Скандали.Політика Гончаренко - Зеленському: "Если ты от жизни от своей устал, может быть вернешься в свой "Вечерний квартал"?
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко - Зеленському: "Если ты от жизни от своей устал, может быть вернешься в свой "Вечерний квартал"?

Депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко за трибуною Верховної Ради знову зробив скандальне зауваження президенту

13 квітня 2020, 14:58 comments6670
Поділіться публікацією:
Гончаренко - Зеленському: "Если ты от жизни от своей устал, может быть вернешься в свой "Вечерний квартал"?

Сьогодні на засіданні парламенту щодо проекту про внесення змін до закону "Про державний бюджет України на 2020 рік", слово за трибуною взяв скандальний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко, який вже традиційно різко розкритикував діючу владу.

Так, на думку Гончаренка, "латати діри" у державному бюджеті потрібно не за рахунок освіти та культури, а "затягуючи поски" службовцям в парламенті, уряді і Офісі українського гаранта.

"Давайте "затягувати паски" всі разом, — закликав з трибуни одеський депутат. — Верховна Рада — мінус, Кабінет міністрів — мінус, силовики — мінус, а ось культуру, освіту, місцеві проекти і бюджети максимально зберегти".

Також Гончаренко згадав п'ятничний виступ глави держави Володимира Зеленського, який пообіцяв урізати зарплати всім чиновникам до 10 мінімальних зарплат.

"І як завжди збрехав. Тому що обмежимо, але максимум один-два місяці, а наш законопроект передбачає обмеження зарплат до кінця року. Бо вийде, що до карантину отримували сотні тисяч гривень, потім два місяці — 47 тисяч, а потім знову сотні тисяч на місяць. Це соціальна справедливість, скажіть будь ласка?", — обурюється політик.

За підсумками свого полум'яного виступу Олексій Гончаренко вирішив звернутися до президента Зеленському словами, які сам лідер нації неодноразово виконував у часи своєї кар'єри артиста популярного комедійного телешоу.

"У тому ж зверненні Зеленський сказав: "Я втомився". Знаєте, в цьому ключі я хочу звернутися до пана президента від себе і мільйонів своїх співвітчизників цитатою сучасних класиків: "Якщо ти від життя від своєї втомився, може бути повернешся в свій "Вечірній квартал"?, — уклав він в опалі, чим викликав нечисленні оплески від своїх соратників по фракції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що це вже не вперше, коли Олексій Гончаренко закликає президента Володимира Зеленського піти у відставку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!