Головна Новини Політика Скандали.Політика Лерос закликав Тищенко скласти мандат і займатися ресторанним бізнесом
commentss НОВИНИ Всі новини

Лерос закликав Тищенко скласти мандат і займатися ресторанним бізнесом

Депутат та колега по фракції Миколи Тищенка, чий київський ресторан "Велюр" був відкритий під час карантину, потрапив під критику Гео Лероса слідом за главою ВП Єрмаком

29 квітня 2020, 20:40 comments3514
Поділіться публікацією:








Лерос закликав Тищенко скласти мандат і займатися ресторанним бізнесом

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Гео Лерос, який встиг прославитися після скандальної заяви про корупцію в Офісі президента, заявив, що його колега Микола Тищенко повинен здати мандат і займатися ресторанним бізнесом у зв'язку з порушенням карантину. Про це він повідомив в ефірі "24 каналу".

Так, Лерос зазначив, що на сьогодні всі члени фракції "Слуга народу" навмисно ігнорують ситуацію з Тищенко, який будучи кумом голови Офісу президента Андрія Єрмака, має привілеї перед іншими рестораторами країни в умовах тотальних обмежень.

"Коли депутат Тищенко робить публічні заяви, він тримає людей за лохів. Всі повинні закритися вдома, поки його бізнес чудово працює. Але таких подвійних стандартів не повинно бути, тому я вважаю, що депутат Микола Тищенко повинен скласти мандат і займатися своїм рестораном "Велюр", — підсумував нардеп.

Також Гео Лерос підкреслив, що він один з дуже небагатьох членів фракції "Слуга народу", хто відреагував на скандальну новину про порушення правил карантину їх колегою, більшість вважало за краще промовчати, "зам'яти" ситуацію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екс-нардеп Борислав Береза вирішив персонально упевнитися, що ресторан "Велюр" парламентарія Миколи Тищенка не є привілейованим, але його чекав сюрприз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!