Головна Новини Політика Скандали.Політика Ресторан Велюр готовий заплатити штраф: нардеп Тищенко назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Ресторан Велюр готовий заплатити штраф: нардеп Тищенко назвав умову

Якщо порушення карантину дійсно були, штраф зобов'яжуть заплатити директора ресторану "Велюр" - Тищенко

4 травня 2020, 09:01 comments2953
Поділіться публікацією:
Ресторан Велюр готовий заплатити штраф: нардеп Тищенко назвав умову

Микола Тищенко, нардеп зі "Слуги народу", назвав свою умову, за якої його ресторан "Велюр" може заплатити штраф за порушення умов карантину. Це станеться у разі, якщо порушення закону було зафіксоване, повідомив депутат на своїй сторінці в Facebook.

Відповідальність за порушення карантину, якщо таке було, Тищенко готовий покласти на директора ресторану.

"Якщо порушення було зафіксовано, він заплатить штраф в ту ж секунду. Я буду це особисто контролювати", — написав нардеп і власник "Велюру".

Сам же Тищенко пообіцяв у разі доведення провини особисто готувати їжу для київських лікарів. Харчувати їх збирається до закінчення карантину. Нардеп додав, що всі подробиці розкаже пізніше і опублікував разом зі зверненням своє фото на кухні.

Скандал навколо ресторану "Велюр" розгорівся минулого тижня. Миколу Тищенка звинуватили в тому, що його заклад працює, незважаючи на карантин. Докази виявили журналісти-розслідувачі програми "Наші гроші". В ресторан прийшли правоохоронці з перевіркою і відвідувачів там не застали. Сам народний депутат стверджує, що клієнтів у "Велюрі" не приймають. Однак у ресторані проводять закриті особисті зустрічі, наприклад, штабу Тищенко щодо розвитку Києва. У фракції "Слуга народу" сказали, що будуть перевіряти інформацію про роботу ресторану "Велюр". Частина колег по фракції, як Гео Лерос, виступили проти Тищенко, інші ж, як Яременко та Іванісов, його підтримали. Про це "Коментарі" розповідали раніше.

Фото: Facebook/Микола Тищенко



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!