Головна Новини Суспільство події Опубліковані фото масштабних пожеж в Австралії з МКС
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковані фото масштабних пожеж в Австралії з МКС

Астронавти показали, як зараз виглядає Австралія з космосу

13 січня 2020, 20:03 comments3012
Поділіться публікацією:
Опубліковані фото масштабних пожеж в Австралії з МКС

Астронавти, які працюють на Міжнародній космічній станції (МКС) опублікували фото масштабних пожеж в Австралії. Про це пишуть "Українські новини".

Італійський астронавт Лука Пармітано у себе в Twitter написав, що ні він, ні його колеги раніше не бачили з космосу пожеж таких масштабів, як зараз відбуваються в Австралії.

На опублікованих ним фото видно величезні хмари диму, які утворилися внаслідок масштабних лісових пожеж на континенті.

Раніше "Коментарі" писали, що десятки тисяч людей по всьому південно-східному узбережжю Австралії покинули свої будинки 2 січня після того, як влада закликала до евакуації, попередивши, що масові пожежі стануть ще масштабнішими. Вісім людей загинули в останній тиждень грудня, коли пожежі вирували в лісах і чагарниках уздовж тихоокеанського узбережжя Австралії. Міста задихалися від густого диму, більше 1000 будинків згоріли, а також загинули безліч диких тварин.

Крім того, новозеландська організація Koala Relocation Society проводить кампанію з порятунку австралійських коал. Зоозахисники розмістили на одному зі спеціалізованих ресурсів петицію із закликом сприяти міграції коал, що вижили після масштабних пожеж в Австралії. На даний момент документ підтримали понад 7,5 тис. осіб.

Також ми писали, що влада Австралії прийняли рішення виділити 50 млн дол. на відновлення дикої природи, яка постраждала після масштабних лісових пожеж на континенті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!