Головна Новини Суспільство події Коронавірус на лайнері Diamond Princess: на борту 25 українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус на лайнері Diamond Princess: на борту 25 українців

На борту заблокованого біля берегів Японії круїзного лайнера Diamond Princess знаходяться українці

6 лютого 2020, 08:23 comments2183
Поділіться публікацією:
Коронавірус на лайнері Diamond Princess: на борту 25 українців

Кількість заражених коронавірусом серед пасажирів круїзного лайнера Diamond Princess зросла до 20 осіб. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, праці і добробуту Японії.

Раніше повідомлялося, що принаймні 10 пасажирів круїзного корабля Diamond Princess, який помістили на карантин в Японії, інфіковані китайським коронавірусом 2019-nCoV. Серед пасажирів і членів екіпажу було вироблено понад 200 заборів проб на наявність вірусу, і як мінімум у десятьох осіб тест показав позитивні результати.

Крім того, на борту круїзного лайнера перебувають 25 громадян України, всі вони члени екіпажу.

За словами одного з пасажирів лайнера, судно Diamond Princess на 14 днів відправлять на карантин, щоб виключити можливість подальшого поширення коронавіруса.

Як повідомляло видання "Коментарі", в японському порту Йокогами відправили в карантин круїзний лайнер Diamond Princess після того, як в одного з пасажирів виявили коронавірус. На борту судна знаходиться 3,5 тисячі осіб. Виявилося, що вірус був виявлений у 80 річного чоловіка, який напередодні зійшов з борту корабля в Гонконзі. Крім нього, поскаржилися на нездужання сім чоловік на борту лайнера.

Раніше ми писали про те, що для боротьби з подальшим поширенням спалаху китайського коронавіруса та захисту вразливих держав Всесвітньої організації охорони здоров'я потрібно $ 675 мільйонів. Найбільше занепокоєння організації викликають країни, які не мають тест-систем для виявлення хворих вірусом.

Зараз Україні дві команди вчених працюють над створенням тесту на коронавірус. Про це розповіли джерела в Міністерстві охорони здоров'я та РНБО.

Користувачі інтернету, як зазвичай не залишають без уваги ні одну популярну тему, так сталося цього разу. Коронавірус, який був виявлений в Китаї і наробив багато шуму по всьому світу став приводом для жартів і мемів.


Станом на 6 лютого у Китаї число заражених короновирусом 2019-nCoV досягла 27,4 тисячі осіб. Не менш 562 осіб померли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!