Головна Новини Суспільство події Евакуація українців з Уханя: на Полтавщині поліція пустила в хід БТРи
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація українців з Уханя: на Полтавщині поліція пустила в хід БТРи

Щоб розчистити дорогу від автомобілів, Нацполиція змушена була вдатися до БТРам

20 лютого 2020, 11:58 comments7757
Поділіться публікацією:
Евакуація українців з Уханя: на Полтавщині поліція пустила в хід БТРи

У селищі Нові Санжари Полтавської області силовики намагаються за допомогою важкої військової техніки прибрати з проїжджої частини автомобілі протестуючих проти розміщення евакуйованих з Уханя українців. Про це повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews.

"Поліція спільно з Нацгвардією і при використанні важкої військової техніки, під крики протестуючої натовпу, намагається прибрати автомобілі протестувальників проїжджої частини", — йдеться в повідомленні.

 В селищі знаходиться багато силовиків в повній екіпіровці і БТР для придушення протестів.

Назадаємо, біля медичного центру Нацгвардії "Нові Санжари" зібралися білясотни місцевих жителів. Мешканці бояться, що евакуйовані громадяни завезуть в Україну небезпечний коронавірус. Люди планують не пускати пасажирів у звичайний санаторій, який, за їх словами, не годиться для ізоляції, можливо, заражених людей.

Як повідомляло видання "Коментарі", 20 лютого в міжнародному аеропорту "Бориспіль" під Києвом приземлився літак рейсу PQ7302, з українцями та іноземцями, яких вивезли з епіцентру  китайського міста Ухань.

Літак сів в 9:39. Це підтверджують і дані з онлайн-табло аеропорту. Всі необхідні процедури забезпечує Міністерство охорони здоров'я і співробітники ДСНС.

Евакуйованих з Китаю українців та іноземців розмістять на карантин у медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари" у Полтавській області. Протягом двох тижнів вони будуть знаходитися в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки.

В даний момент, за інформацією МВС, загрози здоров'ю громадян відсутні, спільно з Моз проводяться активні профілактичні заходи.

Також МВС закликало громадян України не піддаватися на провокації, не порушувати закон, дотримуватися громадського порядку та безпеки, а також не вчиняти протиправних дій і з розумінням поставитися до необхідності прийняття таких тимчасових обмежувальних заходів стосовно наших громадян і іноземців, які потребують допомоги нашої держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!