Головна Новини Суспільство події Евакуйована з Уханя: “ті, хто бояться вірусу, не вийшли б на вулицю і не стояли б з автобусами"
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуйована з Уханя: “ті, хто бояться вірусу, не вийшли б на вулицю і не стояли б з автобусами"

Українка, яка повернулася з Уханя, розповіла про те, що не очікувала такого "теплого прийому", і що ті люди, які переживають за своє здоров'я по-справжньому, ніколи б не вийшли на вулицю, а тим більше до центру, де людей помістили на карантин

21 лютого 2020, 11:48 comments2964
Поділіться публікацією:
Евакуйована з Уханя: “ті, хто бояться вірусу, не вийшли б на вулицю і не стояли б з автобусами"

Евакуйована з Уханя українка Олена Єрмак на своїй сторінці в Instagram написала, що їй соромно за жителів Нових Санжаров, які перекривали дорогу евакуйованих, кидалися камінням і билися з поліцією, також, що ті, хто дійсно побоюється коронавіруса не вийшли б на вулицю.

"УРА, Я ВДОМА". Так би я підписала цей пост ще тиждень тому, але немає! Заголовок буде інший: "Я ВДОМА І МЕНІ СОРОМНО", — написала вона.

"Люди які дійсно бояться вірусу, не вийшли б на вулицю і не стояли б поруч з автобусами і не робили весь цей треш. Вони б сиділи вдома і не виходили б з нього", — заявила українка.

Також вона розповіла, що всі вивезені з Уханя пройшли жорсткий контроль і у них не було симптомів коронавіруса.

Нагадаємо, після прильоту з Уханя евакуйованих співгромадян вирішили помістити на карантин у медичному центрі Нацгвардії "Нові Санжари" у Полтавській області, де протягом двох тижнів вони будуть знаходитися в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки. Однак ця новина обернулася справжнім бунтом. Не встиг літак з "уханьцами" приземлитися в Харкові, в Полтавській області вже почався протест проти евакуації людей у Нові Санжари.
Так, поліція спільно з Нацгвардією з допомогою важкої військової техніки під крики протестуючої натовпу, намагалася прибрати автомобілі мешканців з проїжджай частини.

"Що ви робите? Чому ви їх до себе додому не везете?! У нас табору, діти на літо приїжджають, куди везете?", — кричали мітингувальники, які не збиралися відступати.

Через кілька годин бійок акція протесту все ще була в розпалі. У Мережі з'явилося відео протистояння військових та мешканців Нових Санжар, які вимагають нацгвардейцев не виконувати наказ і піти з селища.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що евакуація цілком здорових громадян України з провінції Китаю, де зафіксована епідемія короновируса, стала безпрецедентною подією за рівнем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!