Головна Новини Суспільство події Катастрофа МН17: у слідства з'явився свідок запуску ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа МН17: у слідства з'явився свідок запуску ракети

Слідство не сумнівається в тому, хто збив малайзійський літак над Донбасом у 2014 році

24 лютого 2020, 19:34 comments2904
Поділіться публікацією:
Катастрофа МН17: у слідства з'явився свідок запуску ракети

У Спільної слідчої групи з'явився свідок, який бачив запуск ракети, яка збила малайзійський "Боїнг" рейсу МН17 у небі над Донбасом влітку 2014 року. Про це заявив генеральний прокурор Нідерландів Фред Вестербеке в ефірі американського телеканалу CBS.

Генпрокурор у відповідь на запитання сказав, що у нього є свідок, але відмовився уточнювати, це одна людина чи кілька. Також він заявив, що у слідства немає сумнівів щодо того, що ЗРК "Бук", з якого збили літак, відноситься до 53-ї зенітної ракетної бригади збройних сил РФ.

Раніше "Коментарі" писали, що перше засідання Міжнародного трибуналу в Гаазі (Нідерланди) у справі про катастрофу рейсу МН17 "Малайзійських авіаліній" відбудеться 9 березня 2020 року.

Крім того, ми писали, що Австралія і Нідерланди офіційно поклали на Росію відповідальність за знищення малайзійського літака Боїнг-777 рейсу МН17.

Зазначимо, що влітку 2019 року Спільна слідча комісія у справі про авіакатастрофу МН17 визначила чотирьох підозрюваних. Це колишній ватажок розвідки "ДНР" Сергій Дубінський (позивний "Похмурий"), колишній міністр оборони ДНР" Ігор Гиркин (позивний "Стрілець"), причетний до перевезення "Бука" підполковник російських ВДВ Олег Пулатов (позивний "Гюрза") і українець Леонід Харченко (позивний "Кріт").

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!