Головна Новини Суспільство події Невідомі розстріляли автомобіль співробітників ВООЗ: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомі розстріляли автомобіль співробітників ВООЗ: є жертви

Влада М'янми звинуватила в атаці на автомобіль із співробітниками ВООЗ бойовиків, а ті, у свою чергу, - армію

22 квітня 2020, 08:50 comments3318
Поділіться публікацією:
Невідомі розстріляли автомобіль співробітників ВООЗ: є жертви

У штаті Ракхайн на заході М'янми стався збройний напад на машину з маркуванням Всесвітньої організації охорони здоров'я. В результаті обстрілу загинув один співробітник ВООЗ, повідомляє The Myanmar Times.


Відомо, що 20 квітня працівники організації охорони здоров'я перевозили зразки епіднагляду у зв'язку з ситуацією з коронавірусом в країні, де від COVID-19 померло п'ятеро людей. В дорозі невідомі відкрили вогонь: загинув водій автомобіля, а ще один співробітник ВООЗ був поранений. Влада М'янми тут же звинуватила в нападі бойовиків. Як показав розтин, медиків обстріляли кулями, які не є стандартом мьянманської армії. У свою чергу, бойовики звинуватили у вбивстві співробітника ВООЗ армію М'янми.

picture


Раніше ми повідомляли про те, що у Всесвітній організації охорони здоров'я вирішили розвіяти чутки про те, що коронавірус могли створити штучно, в лабораторії Китаю. За словами прес-секретаря ВООЗ Фадели Чаїб, новий вірус з'явився в кінці минулого року у летючих мишей, і його не створювали в лабораторних умовах.


Крім того, ми повідомляли, що на Харківщині в ізоляцію відправили село Високопілля, яке стало епіцентром коронавірусу в регіоні. А в місті Вишневе в одному з гуртожитків через спалахи COVID-19 ввели стан особливого пересування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!