Головна Новини Суспільство події Супрун назвала одеського активіста Стерненко жертвою радянських репресій
commentss НОВИНИ Всі новини

Супрун назвала одеського активіста Стерненко жертвою радянських репресій

У День пам'яті жертв політичних репресій Уляна Супрун висловила підтримку одеському активісту Сергія Стерненко, якого підозрюють у вбивстві

17 травня 2020, 20:35 comments3012
Поділіться публікацією:
Супрун назвала одеського активіста Стерненко жертвою радянських репресій

Колишня міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун закликала громадськість підтримати відомого праворадикального активіста з Одеси Сергія Стерненко, якого підозрюють у перевищенні самооборони, що призвело до смерті його супротивника. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Так, свою публікацію Супрун приурочила до Дня пам'яті жертв політичних репресій, який традиційно в Україні відзначають у третю неділю травня.

"Радянський окупаційний режим переслідував, заарештовував, мучив і знищив сотні тисяч людей. Людей, які були незручні режиму, енкаведисти залякували, катували, вбивали, а щоб приховати свої злочини, ховали на спецділянках кладовищ або спеціальних траншеях в парках", — зазначила екс-глава Моз.

У цьому ключі Супрун зазначила, що в Україні продовжують займати високі пости люди, які зберігають диктаторський менталітет мислення і уклад життя, від чого страждають ті, хто активно проявляє свою громадянську позицію.

"І, на жаль, сьогодні в Україні адепти радянського садистського режиму далі продовжують переслідувати і саджати людей, які не хочуть миритися з несправедливістю, мають сміливість говорити правду і захищати своє життя. Як Сергій Стерненко", — зазначила вона.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що проти Сергія Стерненко розслідують справу про "кришуванні" наркотиків в Одеському регіоні, де він проживав до 2018 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!