Головна Новини Суспільство Кримінал Справа Шеремета: підозрювану Яну Дугарь відпустили під заставу
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Шеремета: підозрювану Яну Дугарь відпустили під заставу

Дугарь вийшла під заставу в 168 тисяч гривень

25 травня 2020, 23:50 comments5716
Поділіться публікацією:
Справа Шеремета: підозрювану Яну Дугарь відпустили під заставу

Сьогодні, 25 травня, Київський Печерський районний суд відпустив військову медсестру Яну Дугарь, яку підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета в 2016 році, під заставу в 168 тисяч гривень. Про це повідомили у виданні "Бабель" з посиланням на Telegram-канал "Грати".

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше той же суд продовжив арешт іншого підозрюваного у справі про вбивство Павла Шеремета Андрія Антоненко ще на 2 місяці. Він пробуде під вартою як мінімум до 23 липня.

Також сьогодні, 25 травня, біля Офісу президента України пройшла акції в підтримку підозрюваних у справі про вбивство Павла Шеремета. Учасники акції вимагали звільнити всіх підозрюваних і зняти з них звинувачення.

Понад 100 осіб кричали "Де справедливість?" з плакатами на підтримку підозрюваних: Андрія Антоненко, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь. Також учасники акції вимагали відставки міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Журналіста Павла Шеремета вбили 20 липня 2016 року з допомогою вибуху його автомобіля в центрі столиці.

Як повідомляв портал "Коментарі", слідство по можливим вбивцям Павла Шеремета завершено. Справу планують передати до суду. Фігурантам також змінили підозри, а організаторами злочину слідство тепер називає "невстановлені особи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!