Головна Новини Суспільство події ТОП-5 подій середи: викрадення дитини, водійські права в смартфоні і Зеленський в Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 подій середи: викрадення дитини, водійські права в смартфоні і Зеленський в Токіо

Сьогодні у Великобританії знайшли жахливий "вантаж" в авто, а в Росії український в'язень Кремля потрапив до лікарні після голодування

23 жовтня 2019, 19:55 comments1911
Поділіться публікацією:
ТОП-5 подій середи: викрадення дитини, водійські права в смартфоні і Зеленський в Токіо

Кличе Штайнмайєра в гості. Сьогодні в рамках робочого візиту до Японії президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром - автором так званої "формули Штайнмайєра". Зеленський заявив, що наша країна виконала свою частину для відновлення роботи "нормандської четвірки" (Україна, Росія, Німеччина, Франція) і розраховує на зустріч в цьому форматі найближчим часом. У той же час, у РФ заявляють, що особливого просування у контексті підготовки цієї зустрічі немає. До речі, Зеленський подякував Німеччині за допомогу Україні і покликав лідера держави з візитом до нас.

Викрадення малюка. У Київській області, в селищі Коцюбинське, жінка викрала дитину і зникла в невідомому напрямку. Щоб знайти немовля, ввели план-перехоплення. Жінка, яка підозрюється у викраденні дитини, познайомилася з батьками малюка в месенджері, де пообіцяла незаможній сім'ї надати допомогу. Мама довірливо залишила немовля і зайшла на пошту, а коли вийшла, жінки вже й слід прохолов. На зустріч жінка, якій на вигляд близько 25 років, приїхала на автомобілі Daewoo Lanos сріблястого кольору. Її прикмети: брюнетка, на обличчі є веснянки, носить окуляри. Дитина була одягнена у білий комбінезон і коричневу в'язану шапку. Про будь-яку інформацію просять повідомити в поліцію.

Страшний вантаж. У Великобританії, в графстві Ессекс, поліція виявила у вантажівці жахливу знахідку — 39 бездиханних тіл. За кермом транспортного засобу виявився 25-річний хлопець з Північної Ірландії, якого невдовзі затримали. Вже відомо, що вантажівка прибула в Англію з Болгарії. Серед загиблих було 38 дорослих і один тінейджер. Зараз місцева поліція з'ясовує причини та подробиці трагедії.

Справа Шумкова. Українського політв'язня Олександра Шумкова, який 16 жовтня оголосив голодування в російському СІЗО, сьогодні госпіталізували. Як розповіла тітка підозрюваного Людмила Шумкова, зараз у місті Торжок розглядають справу про незаконне перебування Олександра в слідчому ізоляторі. Тим часом сам в'язень Кремля перебуває в тюремній лікарні у зв'язку з голодуванням. Нагадаємо, хлопець зник у вересні 2017 року. Намагаючись в'їхати в Росію через пункт пропуску Брянської області, Шумков був затриманий за підозрою в причетності до діяльності екстремістської організації у зв'язку з його перебуванням у лавах "Правого сектора". Крім того, російські силовики назвали його "охоронцем Яроша". Сам Шумков свою провину заперечує, а також просить зустрічі зі священиком і російським омбудсменом.

Новинка. Скоро в Україні запрацює електронне водійське посвідчення. Відповідне рішення було прийнято і опубліковано сьогодні на сайті уряду. Так, електронне водійське посвідчення і техпаспорт вводяться в Україні в рамках проекту "Держава в смартфоні", мета якого — перевести послуги в режим онлайн. "Вже незабаром у рамках проекту "Дія" запрацює мобільний додаток з цими послугами. Це означає, що абсолютно всі водії можуть не носити з собою права кожен день, а власники автомобілів ще й техпаспорт", — пояснюють на сайті уряду.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!