Головна Новини Суспільство події Нові жертви в одеському коледжі і "фішки" Путіна вустами Порошенко: якою була ця п'ятниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові жертви в одеському коледжі і "фішки" Путіна вустами Порошенко: якою була ця п'ятниця

День і ніч рятувальники розшукують зниклих безвісти при пожежі в Одесі і кажуть, що шансів знайти живих немає

6 грудня 2019, 19:30 comments2167
Поділіться публікацією:
Нові жертви в одеському коледжі і "фішки" Путіна вустами Порошенко: якою була ця п'ятниця

Троє загиблих. Сьогодні, через два дні після пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу знову відновилось загоряння. Через це рятувальники на час призупинили пошукові роботи безвісти зниклих студентів і викладачів. Під вечір вогонь загасили і дістали ще два бездиханних тіла.  Таким чином, офіційно в результаті трагедії загинуло чотири людини. Ще 11 людей зараз шукають, але експерти вважають, що шансів знайти живих, на жаль, вже немає.

Новий закон. Нардепи більшістю голосів ухвалили законопроект "Про внесення змін у деякі закони України" щодо приведення положень деяких нормативних актів у відповідність з Законом "Про державну службу", вдосконалення електронної форми комунікації між громадянами та державними органами. Однак парламентарії проголосували проти проекту постанови до цього закону, який передбачав можливість участі у засіданні міністрів Кабміну в режимі відеоконференції. "Поки ще не вводиться Кабмін в смартфоні, тому що ця правка не знайшла підтвердження в залі", — сказав нардеп Олександр Корнієнко. За його словами, в законі є три головні лінії. Перша — щодо громадян, скарг та взаємодії з органами влади. Другий великий блок — внесення змін до законів про держслужбу, а третій — зміни в антикорупційне законодавство, яким виправляються деякі неточності і помилки.

Поради від Порошенка. П'ятий президент України Петро Порошенко напередодні нормандського саміту, запланованого на 9 грудня, на правах засновника формату зустрічі чотирьох лідерів України, Франції, Німеччини та України дав кілька порад своєму наступникові Володимиру Зеленському. Порошенко назвав "лінії", за якими варто вести розмову. Серед інших порад, які стосуються виключно стратегії самих переговорів, Порошенко дав Зеленському і досить особисту: не довіряти Путіну. Мовляв, глава РФ маніпулює фактами і емоціями, і не любить нашу країну. Порошенко розповів про декілька "фішок" Путіна, які обов'язково будуть прослизати в розмові. Так, наприклад, Зеленському категорично не варто залишатися з колишнім КДБ-шником один на один, а якщо іншого варіанту не буде, то не дозволяти собі вестися на його прийоми.

До речі, в Росії слова п'ятого президента назвали повними забобонів і страхів самого Порошенка.

Новоспечений "слуга народу". Сьогодні на ранковому засіданні у Верховній Раді склав присягу новий депутат — Сергій Мандзій, який увійшов у фракцію "Слуга народу". Так як пару днів тому в Раді достроково припинили повноваження нардепа Олександра Кубракова, якого призначили главою "Укравтодору", Мандзій виявився наступним у партійному списку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!