Головна Новини Суспільство події У Нацгвардії заспокоїли: медцентр на Полтавщині готовий до карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацгвардії заспокоїли: медцентр на Полтавщині готовий до карантину

У медцентрі НГУ в Нових Санжарах, куди помістять громадян на карантин, 200 ліжко-місць

20 лютого 2020, 17:48 comments1882
Поділіться публікацією:
У Нацгвардії заспокоїли: медцентр на Полтавщині готовий до карантину

В Національній гвардії запевнили, що медичний центр в Нових Санжарах Полтавської області готовий до прийому на карантин громадян, які були евакуйовані з Уханя, де зафіксовано спалах коронавірусу, повідомляє прес-служба НГУ.

"Медичний центр "НовіСанжари" готовий забезпечити карантинні заходи для громадян, що сьогодні повернулися з Китаю. Медичний центр Національної гвардії "Нові Санжари" готовий забезпечити карантинні заходи для громадян, що повернулися сьогодні рейсом з Китаю. Установа забезпечена необхідними матеріальними засобами та має добре розвинену інфраструктуру. Фахівці медичного напрямку мають індивідуальні засоби захисту та знають необхідні процедури", — йдеться в повідомленні.

В НГУ відзначили, що в медичному центрі 200 ліжко-місць, а в палатах є душ, туалет, меблі, телевізор, холодильник, кондиціонер та ін. 

Крім того, вказується, що медичний центр розташований на окремій території, яка віддалена від основної заселеної території Нових Санжар. І тому громадяни, які перебувають на карантині, не будуть контактувати з місцевими жителями.

"Територія закладу охороняється та здійснюється встановлений перепускний режим. МВС України констатує, що загрози здоров’ю громадян відсутні, спільно з МОЗ проводяться активні профілактичні заходи", — підкреслюється в заяві.

У Нацгвардії також закликали не піддаватися паніці і провокаціям, а також не порушувати закони.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Полтавою жителі протестують проти розміщення евакуйованих в медцентрі "Нові санжари". Відео протестів з'явилося в мережі: на ньому не вщухає розлючений натовп, а поліцейські намагаються прибрати авто з траси за допомогою військової техніки.

Активісти, які протестують проти евакуації, висунули ультиматум президенту Володимиру Зеленському. Селищна рада Нових Санжар прийняла звернення до президента і міністрів з проханням не розміщувати громадян, евакуйованих з Ухани, в місцевому санаторії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!