Головна Новини Суспільство події В Укрзалізниці повідомили, коли відправлять поїзд за українцями в Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

В Укрзалізниці повідомили, коли відправлять поїзд за українцями в Москву

Квитки на потяг можна буде придбати лише онлайн

26 березня 2020, 18:26 comments3219
Поділіться публікацією:
В Укрзалізниці повідомили, коли відправлять поїзд за українцями в Москву

ПАТ "Укрзалізниця" відправить спеціальний рейс №906 за маршрутом Київ – Москва – Київ, щоб жителі України і Росії могли повернутися у свої країни в умовах карантину, коли країни масово закривають кордони. Про це повідомила прес-служба компанії.

Відзначається, що поїзд з Києва до Москви вирушить 27 березня о 18:36, до Москви він повинен прибути 28 березня о 10:14. Назад поїзд №905 відправиться 28 березня о 19:35, прибути в українську столицю він повинен 29 березня о 7:32.

"Укрзалізниця" акцентує увагу на тому, що квитки на цей спецрейс можна купити виключно в онлайн-режимі.

Раніше "Коментарі" писали, що "Укрзалізниця" відправить два додаткових поїзди "Інтерсіті " з польського Перемишля в Київ. Також ми писали, що експерти розповіли виданню "Коментарі", які ризики несе затяжне обмеження транспортного сполучення в Україні, пов'язане з антикоронавирусными заходами.

Нагадаємо, з 18 березня "Укрзалізниця" скасувала всі рейси далекого сполучення, а також регіональні поїзди та місцеві електрички. Протягом місяця пасажири зможуть обміняти в касі свої квитки або повернути витрачені гроші у 100-відсотковому розмірі. Разом з тим, в "УЗ" просять не поспішати на вокзали, щоб не створювати натовп у період карантину, коли скупчення людей може бути небезпечно для здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!