Головна Новини Суспільство події У Києві знайшли ще декілька ресторанів, які не закрилися на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві знайшли ще декілька ресторанів, які не закрилися на карантин

Щоб знайти ресторани-порушники, які не закрилися на карантин, поліцейські перевірили дві сотні закладів по всьому Києву

30 квітня 2020, 08:43 comments3488
Поділіться публікацією:








У Києві знайшли ще декілька ресторанів, які не закрилися на карантин

У Києві поліцейські знайшли ще два ресторани, які не закрилися і працювали, незважаючи на карантин. Для цього напередодні провели рейд і перевірили дві сотні закладів по всьому місту. Про це повідомляє прес-служба Київської поліції.

Ресторани, не дивлячись на карантин, приймали відвідувачів фактично в центрі міста. Один з них працював у Шевченківському районі, інший — у Подільському. Знайти їх допомогли користувачі соцмереж. Вони скаржилися на те, що заклади працюють як і раніше, не дотримуючись заборони.

Правоохоронці вирішили цю інформацію перевірити. Як результат, склали два адміністративні протоколи. Власники закладу можуть заплатити штраф від 17000 до 34000 гривень.

Всього поліцейські під час рейду перевірили 204 ресторани і кафе. Майже всі з них правил карантину дотримувалися і ніяких претензій до них не виникло.


Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в центрі Києва на вулиці Льва Толстого, незважаючи на карантин, продовжував працювати ресторан "Велюр", що належить народному депутату зі "Слуги народу" Миколі Тищенку. Пізніше нардеп заявив, що заклад для звичайних відвідувачів закритий, але періодично там проходять особисті зустрічі. Наприклад, говорить Тищенко, там він зустрічається зі своїми помічниками і обговорює плани облаштування Києва. Після цього колега Тищенко по фракції — Гео Лерос — запропонував ресторатору скласти депутатський мандат і продовжити займатися бізнесом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!