Головна Новини Суспільство права людини Арешт Гримчака продовжили до 14 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Арешт Гримчака продовжили до 14 лютого

ВАКС задовольнив клопотання НАБУ

25 грудня 2019, 02:20 comments1805
Поділіться публікацією:
Арешт Гримчака продовжили до 14 лютого

До 14 лютого цього року Вищий суд продовжив антикорупційний арешт колишнього заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака. Про це повідомила прес-служба ВАКС у "Фейсбуці".

Слідча суддя Вищого антикорупційного суду задовольнила клопотання детектива НАБУ про продовження терміну дії заходів захід Гримчаку у вигляді утримання під вартою.

Термін утримання під вартою продовжили на 53 дні з альтернативою внесення застави в сумі 1 999 761 гривня.

ВАКС в три рази зменшив суму застави Гримчаку, залишивши без змін обрану йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляло видання "Коментарі", 16 серпня Деснянський районний суд Чернігова задовольнив клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для заступника голови МинВОТ Юрія Гримчака у вигляді арешту на 60 діб з можливістю внесення застави в сумі 6 млн грн. Заставу не був внесений.

14 серпня слідчі ГПУ прийшли з обшуком до Юрію Гримчаку. Заступник міністра і його помічник Ігор Овдієнко було затримано при отриманні частини суми хабара в $480 тис. За версією слідства, Гримчак і Овдієнко нібито вимагали від підприємця $1,1 млн за вплив на рішення Міністерства культури для прийняття власних рішень. 22 жовтня Генпрокуратура зняла з Гримчака підозра в шахрайстві.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!